Menjador

OBJECTIU

Estem treballant per un menjador de qualitat, que sigui sostenible, per això han continuat els dinars extraordinaris com els d’inici de curs, Dia de la Pau, Nadal, Carnaval, Pasqua i final de curs i hem continuat amb el mateix monitoratge (ampliat al final). Ho valorem tot de forma molt positiva i agraïm l’assistència dels xiquets i xiquetes a aquests dinars especials i també a les mares i pares voluntaris que venen a donar suport en aquests dies tan assenyalats.

PLA DE FUNCIONAMENT

Totes les famílies que facin ús del menjador tan de forma habitual com d’esporàdica, tan si son socis com si no són socis hauran de fer el registre prèviament a la web omplint els camps corresponents inclòs el numero de compte bancari. Ja no es vendran tiquets físics al despatx del AMPA.

La forma en la que es farà el pagament mensual serà de forma domiciliada tan per socis com per no socis, amb la diferencia als no socis hi haurà un càrrec afegit d’1 euro per rebut mensual de despeses de gestió bancaria.

Qui no estigui prèviament registrat a la web no podrà fer us del menjador i l’alumne el tindran que venir a buscar a les 12:30h.

Els tiquets a la web es podran comprar fins les 9:00h del mateix dia, de la mateixa manera es podrà eliminar el tiquet comprat prèviament fins les 9:00h del mateix dia. Els alumnes que tinguin beca o contracte mensual també tindran que eliminar el tiquet si no es queda al menjador. I si no s’elimina el tiquet serà cobrat a final de mes, sense excepcions.

COMISIÓ MIXTA MENJADOR

Els pares i mares que vulguin formar part de la comissió de menjador treballarem per fer un seguiment de l’espai de migdia a l’escola, que inclou temps de lleure, de menjador i de descans.

Les accions es poden resumir en els següents punts:

  •   Revisió de menús i proposta de canvis per aconseguir un menú de migdia més equilibrat.
  •   Seguiment de l’organització general del temps de migdia
  •   Representació a la comissió mixta de menjador (Escola – Pares – AMPA)
  •   Realització de visites periòdiques als espais de cuina i menjador.
  •   Dinar in situ i realitzar un seguiment per valorar i observar la realitat diària del menjador
  •   Recollir incidències, inquietuds i expectatives de tots els agents implicats, en relació a la qualitat de l’atenció durant l’estona del menjador, del temps de lleure i de descans.
  •   Donar resposta a suggeriments i dubtes de les famílies, gestionant la relació amb l’escola.
  •   Aquesta comissió per treballar necessita la implicació de totes les famílies; esperem els vostres comentaris i propostes de noves línies de treball.